Personligt

             Jag heter Gun-Maj Carina och jag är född i mitten av 60-talet och uppvuxen på Åland. Efter en lång tid utomlands, förde mig vägen tillbaka hem till Åland, sommaren 2020. Tiden var på flera sätt mogen för att återvända, och det har blivit som en nystart för mig.  Jag har två vuxna barn som är   bosatta utomlands, men som gärna besöker Åland när tillfälle ges.

Min insikt om att det finns en djupare mening med livet har funnits ända sedan sena tonåren. Jag insåg tidigt att det finns något utöver det vi kan förklara, som vägleder oss genom livet. Personliga förluster och kriser har förstärkt den känslan. Jag tror även att våra anor och förfäder har ett större inflytande på oss, än vi kan tro. Tragiska familjehändelser och livsöden, som även kan ligga längre tillbaka, präglar våra liv. Samtidigt kan vi som individer växa av motgångar och lära oss uppskatta livet på ett annat sätt.

Min viktigaste insikt genom åren är att vi kan lära oss känna tillit och glädje och se möjligheterna - och framför allt att leva i nuet. Vi behöver själva ta ansvar för våra liv och skapa det efter vår förmåga.

"Varje ny dag är en ny möjlighet"

Den tid vi nu lever i innebär stora förändringar, och skakar om i grunden. Hur kan vi lättare ta oss igenom den här tiden? Jag lyssnar på din personliga historia, och hjälper dig med att få klarhet i hur dina nästa steg i livet kan se ut.

Det finns bara två dagar i ditt liv, som du inte kan göra någonting. Den ena var igår, den andra är i morgon". Just idag är rätt tid för att leva.

Dalai Lama

Ett första steg till förändring kan ske här och NU