Om ...

Gun-Maj Carina Wennström, född och uppvuxen på Åland. Efter en lång tid utomlands, förde vägen tillbaka hem till Åland, sommaren 2020. Tiden var på flera sätt mogen för att återvända, och det blev som en nystart  - med nya utmaningar.

Ända sedan tonåren har intresset för spiritualitet och personlig utveckling funnits. Så det kändes helt rätt när det  äntligen fanns möjlighet att göra det som intresserade mest: så det blev en utbildning till "Heilpraktiker", inom psykoterapi, i Tyskland, som gav möjlighet att få coacha människor i olika livssituationer. Under fem års tid, fram till flytten till Åland, fanns en egen praktik i Heidelberg. En dröm som gick i uppfyllelse! Nu finns Soulguide coaching här på Åland.

Det mest spännande och utmanande är livet självt, som ger många tillfällen till förändring - våga känna in, och fatta nya beslut. Men också att känna tacksamhet och se möjligheterna, fast livet ibland kan kännas tungt.

"Life had to make it uncomfortable, otherwise you would`nt have moved"

Jag har tystnadsplikt och allt vi talar om stannar oss emellan.


Det finns bara två dagar i ditt liv, som du inte kan göra någonting. Den ena var igår, den andra är i morgon". Just idag är rätt tid för att älska och att leva.

            DALAI  LAMA

Ett första steg till förändring kan ske här och NU