Åva Retreat

Välkommen till lugnet och dig själv! 

1-dags retreat i Åva, Ålands skärgård (Brändö)

2024

Det behöver inte vara någonting märkvärdigt, för att ge din själ (och kropp) lite tid för återhämtning och eftertanke. Det kan räcka med att komma bort hemifrån, byta miljö, bo enkelt och omgiven av naturen. Bara få vara dig själv, och med hjälp av en professionell coach och ta del av medveten närvaro/mindfulness (teori & praktik). Du får lära dig enkla övningar, hur du dagligen kan träna din "mindfulness muskel" och hur du steg för steg kan integrera det i din vardag. Ta del av EFT (Emotional Freedom Techniques) "Tapping" som kan lösa emotionala blockader, ge dig mer energi och samtidigt inre ro och harmoni. Enkla Yoga övningar, "bodyscan" och en kort meditation hjälper dig varva ner ytterligare. En promenad (och kanske ett dopp i havet) vitaliserar din energi. Om du stannar längre, kan du också boka en skön ved eldad bastu.

Boka en dagsretreat: med start kl. 9 på morgonen och avslutning kl. 16 på eftermiddagen. En lunch med fika ingår. Pris info för retreat här. I mån av lediga rum, kan du förlänga din vistelse med övernattning. Skicka en förfrågan och boka en dag som passar just dig för en 1-dags-retreat. Kan bokas från en person upp till max 6 personer per retreat tillfälle.

Eftersom man även tar med sig sina tankar vart än man åker, så erbjuder jag dig också en möjlighet att boka en timme enskild coaching i anslutning till dagsretreaten. Du kanske vill tala med en coach för personlig utveckling och reflektera över vad som är viktigt i ditt liv just nu. I mån av lediga rum, kan du även boka övernattning - och förlänga din vistelse.

Du kan göra en förfrågan och boka en 1-dags-retreat - när det passar dig - med eller utan övernattning. För dig själv eller tillsammans med en vän. Platser enligt tillgänglighet och lediga rum.

Välkommen!